ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον… αέρα από την Δευτέρα τα μίνι διαρκείας στο ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωσή του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, ενημερώνει ότι η διάθεση του μίνι πακέτου εισιτηρίων για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα (21/12) θα ξεκινήσει η διάθεση του μίνι πακέτου εισιτηρίων, που αφορά τα παιχνίδια του β’ γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1–3 30 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 65 ευρώ
ΘΥΡΑ 9 90 ευρώ
ΘΥΡΑ 7 125 ευρώ
VIP 250  ευρώ

* Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανανεωμένη), οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές (με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών) θα έχουν έκπτωση 25%.

** Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως.

*** Οι γονείς που έχουν παιδιά τους στις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του ΑΣ Άρηθα έχουν έκπτωση 50% με την προσκόμιση της ανάλογης βεβαίωσης από το τμήμα που αγωνίζεται το παιδί.

**** Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού αναπηρίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πακέτο εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια του β’ γύρου θα διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΣ Άρη (πρώην ΠΑΕ Άρης), επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 16:30.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

* Μετρητά

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001.

To Top