ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον… αέρα η αδειοδότηση του Πανσερραϊκού, “πράσινο” φως σε Τρίκαλα

Το σοβαρό πρόβλημα να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην Football League χωρίς αδειοδότηση αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΑ Σερρών η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ… άναψε κόκκινο σε πρώτο βαθμό στα «λιοντάρια» και για να αλλάξει αυτό θα πρέπει η ομάδα να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Όπως αναφέρει το serressport: “Για την ώρα δεν υπάρχει η σχετική επίσημη ανακοίνωση, ούτε και έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της συγκεκριμένης απόφασης.

Το βασικό μειονέκτημα για τις ομάδες που δε καταφέρνουν να πάρουν αδειοδότηση είναι ο περιορισμός στις μεταγραφές, καθώς ο ο Πανσερραϊκός σε αυτή την περίπτωση θα είναι αναγκασμένος να προχωρήσει στην απόκτηση συγκεκριμένου αριθμού παικτών άνω των 23 και ξένων.

Βέβαια όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες και στα διοικητικά, εκεί όπου αναμένονται εξελίξεις σήμερα με το Δ.Σ της ΠΑΕ να είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και τότε θα αποφασιστεί η τύχη των προτάσεων που έχουν στα χέρια τους οι διοικούντες”.

Την ίδια ώρα, εγκρίθηκε ο φάκελος των Θεσσαλών για τη συμμετοχή στις προσεχείς εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε την αδειοδότηση και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης συνεδρίασε, κεκλεισμένων των θυρών στις 6 Ιουλίου 2016 προκειμένου να κρίνει την αίτηση αδειοδότησης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα ΠΑΕ.

Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της ΕΠΟ (Football League και Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, στην Αθήνα, την 6η Ιουλίου 2016.

Τον ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ εκπροσώπησαν, ο νομικός σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο υπεύθυνος αδειοδότησης, Άκης Αναστασίου».

 

To Top