Στον αέρα η συμφωνία Σουπερλίγκας – ΠΣΑΠ για το θέμα του Άρη!

Εμπόδια βάζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) στην προσπάθεια να βρεθεί μια λύση για την καταβολή των οφειλομένων σε ποδοσφαιριστές, που θα μπορεί να υλοποιηθεί από τις ομάδες και πιο συγκεκριμένα από τον Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “soccerplus.gr” το οποίο δημοσιεύθηκε πριν από λίγα λεπτά “άκαρπη ήταν η Γ.Σ του ΠΣΑΠ, που διεξήχθη στις 21/1, στην οποία κύριο θέμα ήταν η συμφωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της Super League για το ζήτημα του διακανονισμού των διαπιστωμένων οφειλών προς τους παίκτες.
Κατά την διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ υπήρξαν αντιδράσεις στην πρόταση της Super League για ένα μνημόνιο που θα φτάνει τις 60 δόσεις για οφειλές που ξεπερνούν τις 200 χιλ. ευρώ. Από την πλευρά του ο ΠΣΑΠ ο οποίος έχει υπογράψει σχετική συμφωνία με την Football League, χάρη στην οποία η Λάρισα αποσύρθηκε από το «99» και την οποία σας αποκάλυψε το SoccerPlus, επιμένει στις 30 με 34 δόσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει, ο Αρης, ιθύνοντες του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν να εξοφληθεί πρώτα το αρχικό χρέος και στη συνέχεια να εξοφλούνται οι προσαυξήσεις.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τις δόσεις, ο Αρης θα συνεχίσει την διαδικασία υπαγωγής του στο άρθρο 99, κίνηση την οποία προσπαθεί να αποτρέψει η ΕΠΟ, καθώς η UEFA έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει οι ομάδες να μπαίνουν στον πτωχευτικό κώδικά.

Οι δύο πλευρές (Super League-ΠΣΑΠ) την Τετάρτη 23/1 θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να προκύψει μια λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες o συνεταιρισμός έχει τονίσει πως αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές θα ζητήσει από την ΕΠΟ να λύσει μονομερώς το θέμα.

Αυτό βέβαια θα προκαλέσει την αντίδραση του ΠΣΑΠ, αλλά και των ξένων παικτών που έχουν ως σύμμαχο τους την FIFA”.

 

To Top