ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον αέρα και ο Χέρστον, δεν πέρασε τα εργομετρικά

Απρόοπτη εξέλιξη είχαν τα εργομετρικά τεστ στα οποία υπέβαλε τον Μαλίκ Χέρστον η ΑΕΚ.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

Σύμφωνα με το aek365.com: “παρότι ο παίκτης δεν έχει κανένα ιατρικό πρόβλημα δεν κατάφερε να περάσει τα εργομετρικά τεστ έχοντας επιδόσεις πολύ χειρότερες από τον μέσο όρο της ομάδας που είναι και το όριο που μπαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Εται αναβάλεται το ταξίδι του στην  Σλοβενία για να ενταχθεί στην ομάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο παίκτης έχει δικαίωμα να ζητήσει επανεξέταση και από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται αν εκτιμηθεί ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερος από τον εύλογο χρόνο για να έρθει σε κανονική κατάσταση να καταγγελθει και να λυθεί το συμβόλαιο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους παίκτες που είχαν συμβόλαιο και για την σεζόν που έρχεται δόθηκε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που βάσει συμβολαίου έπρεπε να τηρήσουν”.

To Top