Στον… αέρα οι μεταγραφές! Αγωνία μέχρι τη Δευτέρα

Μέχρι τη Δευτέρα θα χρειαστεί να περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος για να γνωρίζει εάν θα χρησιμοποιήσει τις τρεις νέες μεταγραφές στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Καλλονή.

Η ΕΠΟ δεν μπορούσε να εκδώσει σήμερα τα δελτία των Μαυρουδή Μπουγαΐδη, Βαλεντίνου Βλάχου, Νίκου Κουσίδη, αλλά και του Στέφανου Γουναρίδη, από τη στιγμή που δεν εξασφαλίστηκε φορολογική ενημερότητα από την κίτρινη ΠΑΕ. Η προηγούμενη ενημερότητα αν και έληγε στις 15 Ιανουαρίου, δεν έχει πλέον ισχύ από τη στιγμή που απορρίφθηκε η προηγούμενη αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και δεν υπάρχει (επίσης σε ισχύ) η συγκατάθεση του Δημοσίου για την ρύθμιση των χρεών.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν σήμερα αλλεπάλληλες επαφές με τη ΦΑΕ,αλλά  δεν ξεπεράστηκε το εμπόδιο αυτό, η αγωνία παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα και μέχρι τότε είναι στον… αέρα η συμμετοχή των μεταγραφών στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Δυο είναι οι λύσεις για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να δοθεί η φορολογική ενημερότητα, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νέοι κιτρινόμαυροι παίκτες:

1. Να βρεθεί τρόπος με την καταβολή κάποιου ποσού ή κάποιος άλλος νομικός ελιγμός, για να δώσει η ΦΑΕ το πράσινο φως.

2. Τη Δευτέρα να υπάρξει η απόφαση για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να προστατεύεται η ΠΑΕ από τους πιστωτές της (μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης) και να εκδώσει εκ νέου η ΦΑΕ ενημερότητα, ώστε να βγουν τα δελτία. Αυτή είναι και η πιο πιθανή εξέλιξη.

Σήμερα, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ κατατέθηκε η νέα αίτηση για το άρθρο 99 που σχετίζεται άμεσα με το παραπάνω.

Οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν τη Δευτέρα, όταν και θα γνωρίζουν στον Άρη για το αν θα μπουν στην “μάχη” του ΟΑΚΑ και οι νέες μεταγραφές.

To Top