Στον… αέρα ο Ηρακλής – Toμ: “Ο Ευγενίου άλλαξε στάση και θέλει να απεμπλακεί”

Γραπτή δήλωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Ηρακλή που βρίσκονται στον «αέρα» εξέδωσε ο Τομ Παπαδόπουλος.

Η γραπτή τοποθέτηση του Τομ παπαδόπουλου, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Ξεκίνησα και ήρθα από την Αμερική στην Ελλάδα, θεωρώντας δεδομένη την συμφωνία μεταξύ του Ε .Ευγενίου, του Α.Κούγια και εμού προσωπικά. Αυτό το θεώρησα δεδομένο γιατί πριν από 20 μέρες όταν έφυγα από την Ελλάδα για την Αμερική είχαμε δώσει τα χέρια και είχαμε κάνει μία «συμφωνία κυρίων».

Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως, παράλληλα και προς μεγάλη μου λύπη στην πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον κύριο Ευγενίου διαπίστωσα ότι αυτός άλλαξε ριζικά τη στάση του. Συγκεκριμένα  αυτός μου δήλωσε ότι αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να μην έχει πλέον καμία σχέση και εμπλοκή με την ομάδα και επιθυμεί να αποχωρήσει.

Κατόπιν τούτου σεβόμενος την επιθυμία του κ.Ευγενίου επικοινώνησα με τον κ.Κούγια και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε πλέον μόνοι μας εμείς οι δύο την υπόθεση για να εμπλακούμε στα διοικητικά και ιδιοκτησιακά της ομάδας.

Η απόφαση μας αυτή έχει ληφθεί με αποκλειστικό κριτήριο και γνώμονα το καλό της ομάδας και το συμφέρον αυτής.

Τελικά κάναμε μία πρόταση προς τον κ.Ευγενίου η οποία παράλληλα κοινοποιήθηκε και στον ερασιτέχνη  Ν.Γ.Σ. Ηρακλής.

Αυτό έγινε γιατί οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η όλη ιστορία είναι δύο :

H πρώτη να συμφωνήσει ο κ.Ευγενίου ως μεγαλομέτοχος της ομάδας και η δεύτερη να συμφωνήσει ο Ερασιτέχνης και να εγκρίνει έγγραφα τη συμφωνία αυτή. Αν και δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε οικονομικά, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω ότι η πρόταση την οποία κάναμε στον κ.Ευγενίου καλύπτει απολυτα  τις οικονομικές απαιτήσεις αυτού.

Σχετικά επισημαίνω ότι στην αρχική μας συμφωνία είχαμε συμφωνήσει τα χρήματα τα οποία θα βάζαμε να καλύπτουν μόνο τις υποχρεώσεις της ομάδας  (πράγμα για το οποίο αρχικά ήμουνα καθετος) και στη συνέχεια ο κ. Ευγενίου θα λάμβανε ποσό 800.000 €  μόνο στην περίπτωση που ανέβει η ομάδα, πρόταση και θέση στην οποία τελικά συμφώνησε. Τελικά η πρόταση την οποία κάναμε στον κ.Ευγενίου ήταν  ύψους 1.200.000 αναλυόμενη  σε 150.000 προκαταβολή ,750.000 € αναλυόμενο σε 180.000 € για κάθε χρόνο και επιπλέον ένα μπόνους 300.000€ όταν η ομάδα θα ανέβαινε στην ανώτερη κατηγορία δήλαδή σουπερλίγκα 1. Προς μεγάλη μου λύπη τελικά πληροφορήθηκα από τον ερασιτέχνη ότι ο κ.Ευγενίου δεν αποδέχτηκε την πρόταση μας και την απέρριψε.

Κατόπιν τούτου εδώ και 3 ώρες περίπου του απέστειλα ένα e-mail με το οποίο το ρώτησα εάν ισχύει όντως αυτό που μου είπαν από τον Ερασιτέχνη.

Επειδή μέχρι τωρα δεν εχω λάβει απάντηση  αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να εκδώσω αυτή την ανακοίνωση και να αναφερθώ λεπτομερώς στο ιστορικό της όλης υπόθεσης με σκοπό την ενημέρωση των φιλάθλων του Ηρακλή.

Εύχομαι ολόψυχα στον Κ.Ευγενίου να βρει επιτέλους  τον ιδανικό αγοραστή πού θα καλύψει απόλυτα τις οικονομικές του απαιτήσεις, αρκεί βέβαια να ξεκαθαρίσει μέσα του ποιες ακριβώς είναι αυτές”.

To Top