Στον αέρα ο Κάλβο

Οι εκλάμψεις που είχε ο Τόνι Κάλβο στο β’ γύρο του βουλγαρικού πρωταθλήματος δεν έχουν πείσει απόλυτα τη Λέφσκι Σόφιας, η οποία ακόμα δεν έχει εκδηλώσει τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν, αφού άλλωστε εξακολουθεί να κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρώην παίκτης του Άρη, που άργησε να προσαρμοστεί αλλά ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του ώστε να ανακάμψει στο β’ γύρο, θεωρείται αρκετά ακριβός αναλογικά με όσα προσέφερε. Για το λόγο αυτό, οι αποφάσεις για το μέλλον του αναμένεται να ληφθούν όταν θα έχει ολοκληρωθεί η μάχη για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ιστοσελίδα gong.bg τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα: «Ο Ισπανός ήρθε με μεγάλες προσδοκίες αλλά ήταν απογοητευτικός σε μεγάλα τμήματα της σεζόν. Ένα σημαντικό του μειονέκτημα είναι ο υψηλός του μισθός. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τόνι Κάλβο είναι ο ποδοσφαιριστής με τις υψηλότερες απολαβές στη φετινή σεζόν».

Το ίδιο ρεπορτάζ καταλήγει, αναφορικά με το μέλλον του στη Λέφσκι: «Απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς το τέλος της σεζόν στη Βουλγαρία πλησιάζει. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει κάποια πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ομάδας».

To Top