Στον αέρα ο Πανιώνιος! Ψάχνει λεφτά για ενημερότητες για να ανανεώσει 13 συμβόλαια!

Ο Πανιώνιος ζήτησε να ανανεώσει συμβόλαια χωρίς να είναι απαραίτητη η η φορολογική ενημερότητα. Στον αέρα ο Πανιώνιος. Ψάχνει λεφτά για ενημερότητες για να ανανεώσει 13 συμβόλαια!

Στο ΔΣ της Παρασκευής στη Σούπερ Λιγκα, τέθηκε θέμα από τον Πανιώνιο που έχει θέμα με 13 ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων βασικοί (Κότνικ, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Εμμανουηλίδης, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Μαλέρμπ, Άρτσε, Μίκο, Κιάκος).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης λοιπόν, ζήτησε να μην είναι απαραίτητο να πληρωθούν τα χρέη σε ΙΚΑ και εφορία, ώστε στη συνέχεια να αποκτήσει τις ενημερότητες.

Υπέρ του σχετικού αιτήματος τάχθηκε τόσο ο Ολυμπιακός, και ακόμη η ΑΕΛ και ο Άρης. Λευκό ψήφισαν Παναθηναϊκός, Αστέρας, Ατρόμητος. Οι υπόλοιπες εφτά ομάδες (Παναιτωλικός, Ξάνθη, Βόλος, Λαμία, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ψήφισαν όχι.

Τώρα η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, η οποία να σημειωθεί για άλλη μια χρονιά, δεν πήρε άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εν όψει της νέας σεζόν, θα πρέπει να βρει τρόπο να πληρώσει για να πάρει ενημερότητα και να έχει στη διάθεση της τους ποδοσφαιριστές.

Διαφορετικά η συνέχεια στους αγώνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και η πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της στον αγωνιστικό χώρο, στα πλέι άουτ, μέχρι στιγμής, θα τιναχθεί στον αέρα.

To Top