Στον «αέρα» ο Χιμένεθ πριν το κύπελλο με ΠΑΟΚ και τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

Μία τέτοια πρωτοφανή συντριβή όπως αυτή που βίωσε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (4/4) είναι επόμενο να επιφέρει αλυσιδωτή αντίδραση, πριν το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη για τα πλέι οφ. 

Κανένας προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ δεν έχει επιβιώσει μετά από ήττα 5-1 σε ντέρμπι και ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση. Σήμερα Δευτέρα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να πάρει και τη μεγάλη απόφαση σε συνάντηση που θα έχει με τους συνεργάτες του και με τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ.

Μπορεί να έχει υποσχεθεί στον Χιμένεθ ότι αυτός θα είναι θα δημιουργήσει την ΑΕΚ η οποία θα μπει στην “Αγιά Σοφιά”, όμως η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη ο κίνδυνος απώλειας ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κάτι παραπάνω από ορατός και όλα δείχνουν ότι το “ηλεκτροσόκ” είναι αναπόφευκτο.

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης του με νέο προπονητή για τις τελευταίες 40 ημέρες της σεζόν, αλλά μόνο για λύση με υπηρεσιακό τεχνικό που ίσως είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας.

To Top