ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον… αέρα (πάλι) η Φούτμπολ λιγκ! Ο Άρης σε αναμονή αποφάσεων κι επίσημων ανακοινώσεων

Παραμένει θολό το τοπίο αναφορικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, με τον Άρη να βρίσκεται σε αναμονή αποφάσεων και επίσημων ανακοινώσεων, προκειμένου να γνωρίζει αν θα υπάρξει επίσημη αγωνιστική δράση ή όχι το Σαββατοκύριακο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν συμφωνήσει να δώσουν φιλικό με την Βέροια το Σάββατο, στις 15:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ωστόσο εφόσον ξεκινήσει η Σούπερ λίγκα όπως φημολογείται έντονα και όχι η Φούτμπολ λιγκ, τότε θα πρέπει να αναζητήσουν νέο αντίπαλο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος, θέλει οι παίκτες του να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να είναι έτοιμοι, όταν και όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να υπάρξουν ξεκάθαρες απαντήσεις, ακόμα και ανακοινώσεις από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ από την Αθήνα: “Προς αναβολή φαίνεται πως πάει η επόμενη αγωνιστική της Football League, αφού σε αντίθεση με την Super League, το δεύτερο στην τάξη πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Την ερχόμενη Δευτέρα, έχει ανακοινωθεί μάλιστα Δ.Σ. στη Football League με το οικονομικό ζήτημα να εξακολουθεί να αποτελεί ακόμα αγκάθι και να είναι το βασικό που θα πέσει στο τραπέζι.

Πάντως, αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι της λίγκας είναι ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες”.

To Top