ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον “αέρα” τα διαρκείας του μπάσκετ! ΚΑΕ Άρης: “Σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο Άρης χρειάζεται τη στήριξη όλων”

Η ΚΑΕ Άρης ψάχνει εναγωνίως ρευστότητα για να μπορέσει να κινηθεί αυτό το καλοκαίρι και να επαναφέρει την ομαλή λειτουργία στο τμήμα μπάσκετ, γι’ αυτό και ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη όλων. Ο κόσμος της ομάδας μας που έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αφοσίωση και την πίστη του προς την ομάδα, που αποτελεί τη “ναυαρχίδα” του συλλόγου, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να την ενισχύσει, βοηθώντας ουσιαστικά το τμήμα μπάσκετ να βγει πιο δυνατό απ’ αυτή την κατάσταση, η οποία έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από αύριο (27/08) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Με μειωμένες τιμές, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί σε ό,τι αφορά την παρουσία των θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες την καινούργια σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας έρχονται να αντικαταστήσουν τις Κάρτες Διαρκείας Στήριξης, καθώς οι φίλοι της ομάδας μας θέλουν να «κλείσουν» τη θέση τους στο «Nick Galis Hall», παρότι αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από την κερκίδα τα παιχνίδια των «κίτρινων».

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θύρα Τιμή

Θύρα 1: 130€

Θύρα 2-3 Α: 230€

Θύρα 2-3 Β: 140€

Θύρα 4: 130€

Θύρα 5-6: 75€

Θύρα 7: 130€

Θύρα 8-9: 140

Θύρα 8-9 Α: 180

Θύρα 10: 130€

GOLD: 650€

PLATINUM: 2000€

COURT SIDE SEATS: 2.000€

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Οι κάτοχοι των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης έως τις 05/09. Από τις 06/09 θα «απελευθερωθούν» και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ-ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Από σήμερα (26/08) από τα Γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τα οποία βρίσκονται επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 εώς τις 18:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00. Μόνο με μετρητά.

Από τις 31/08 από την Μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ARIS BC Boutique «The Legend Store» (12:00-20:00). Πληροφορίες στο τηλ. 2310 275464.

Από 01/09 ηλεκτρονικά από το viva.gr.

Πληροφορίες στο 2310 265600 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Για την ανανέωση αλλά και για τις νέες αγορές καρτών διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Α.Μ.Κ.Α.

• Αριθμό Αστυνομικής ταυτότητας.

• Στοιχεία Επικοινωνίας (τηλέφωνα, email).

• Κάθε κάτοχος – μέλος πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

• Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας ισχύουν από το έτος γέννησης 2008 και μετά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με μετρητά.

2) Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (σε συνεννόηση με την Κ.Α.Ε. και μετά από επικοινωνία στο τηλ. 2310 265600).

3) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από 01/09.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν ισχύουν οι εξής εκπτώσεις και προνόμια:

• Αγορά για Α.Μ.Ε.Α., (με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%) ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.

• Αγορά για Ανέργους και Φοιτητές, ΕΚΠΤΩΣΗ 20% (απαιτείται Κάρτα Ανεργίας ή/και Φοιτητικό Πάσο, ενεργά).

• Αγορά για όσους διαμένουν εκτός Νομού Θεσσαλονίκης, ΕΚΠΤΩΣΗ 30% (απαιτείται Εκκαθαριστικό).

• Αγορά παιδικού εισιτηρίου για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, ΕΚΠΤΩΣΗ 50% (Πλην των θυρών 5-6) .

• Αγορά εισιτηρίων για γονείς, τα παιδιά των οποίων είναι μέλη των Ακαδημιών, ΕΚΠΤΩΣΗ 20%.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-21

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων, που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος, το οποίο αναγράφεται στην κάρτα διαρκείας του ή άλλου διαζώματος, αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής”.

To Top