ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον… αέρα τα μίνι διαρκείας του ποδοσφαιρικού Άρη

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα (21/12), η διάθεση του μίνι πακέτου εισιτηρίων, που αφορά τα παιχνίδια του β’ γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: “Όπως έχει ανακοινωθεί, το πακέτο εισιτηρίων διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΣ ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 16:30.

Να θυμίσουμε ότι οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1–3 30 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 65 ευρώ
ΘΥΡΑ 9 90 ευρώ
ΘΥΡΑ 7 125 ευρώ
VIP 250 ευρώ

* Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανανεωμένη), οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές (με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών) θα έχουν έκπτωση 25%.

** Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως.

*** Οι γονείς που έχουν παιδιά τους στις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του ΑΣ ΑΡΗ θα έχουν έκπτωση 50% με την προσκόμιση της ανάλογης βεβαίωσης από το τμήμα που αγωνίζεται το παιδί.

**** Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού αναπηρίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

* Μετρητά

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001″.

To Top