Στον αέρα τα πλέι-οφ ανόδου στην Ισπανία – Πέντε κρούσματα και στην Ναντ

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο της Ισπανίας! Όπως έγινε γνωστό, υπήρχε κρούσμα του κορωνοϊού τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Σαραγόσα όσο και σε αυτό της Αλμερία που αγωνίζονται στην La Liga2! 

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στα πλέι-οφ ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, με την Αλμερία να δίνει τον πρώτο από τους διπλούς ημιτελικούς στην έδρα της Χιρόνα και την Σαραγόσα στην έδρα της Έλτσε, που πήρε τη θέση της Φουενλαμπράδα η οποία είχε φτάσει να ανακοινώσει μέχρι και 12 κρούσματα του κορωνοϊού στην ομάδα!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, τα διαδοχικά κρούσματα σε ομάδες της δεύτερης αλλά και της πρώτης κατηγορίας (σσ. Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης) έχουν θέσει σε κίνδυνο το φινάλε τη σεζόν και τα πλέι-οφ ανόδου είναι στον… αέρα.

Η ισπανική ομοσπονδία δεν έχει πάρει ακόμη θέση για τα όσα συμβαίνουν, αλλά πιθανότατα θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Την ίδια ώρα, η Ναντ ανακοίνωσε επίσημα ότι πέντε μέλη της προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό όπως φάνηκε από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, γεγονός που υποχρεώσε τα καναρίνια να προχωρήσουν στην ακύρωση του σαββατιάτικου φιλικού τους με την Σαρλερουά.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Νάντης, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της, εντοπίστηκαν πέντε θετικά κρούσματα, με τα άτομα που μολύνθηκαν να υποχρεώνονται σε αυτοαπομόνωση και να αρχίζει η ιχνηλάτηση για τον εντοπισμό των ατόμων με τα οποία ήρθαν σε επαφή.

Τα καναρίνια ανακοίνωσαν επίσης πως “για την ασφάλεια των δύο συλλόγων το φιλικό μεταξύ της Σαρλερουά και της Ναντ που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου, ακυρώθηκε, με την υγεία όλων να αποτελεί προτεραιότητα”.

To Top