Στον αέρα τα τηλεοπτικά! Χαμηλή η προσφορά της Nova, κίνδυνος να μη δοθούν σε κανένα κανάλι!

Στο αέρα βρίσκεται η υπόθεση των τηλεοπτικών, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να καρποφορήσει μια οριστική συμφωνία

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Οι άνθρωποι του Άρη και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός που χειρίζεται το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης των εντός έδρας παιχνιδιών την προσεχή χρονιά, στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της NOVA δείχνει απογοητευμένος από την πρόταση που του κατέθεσαν.

Το brand name, η δημοφιλία και η επήρεια που έχει στον αθλητικό κόσμο ο Άρης είναι δεδομένα.

Ασχέτως που την φετινή χρονιά με τον υποβιβασμό υπογράφτηκε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας, η εμβέλεια του συλλόγου είναι τεράστια. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται και με μια ορθή οικονομική πρόταση, που θα αντικατοπτρίζει το βεληνεκές των κιτρίνων.

Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν υφίσταται, με την ΝΟVA (συμφωνα με πληροφορίες) να διαθέτει ένα ποσό που δεν ξεπεράνει τις 150.000 ευρώ, κάτι φυσικά που βρίσκει αντίθετη όλη την διοίκηση του Άρη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ένα τελευταίο ραντεβού με τον κίνδυνο οι κιτρινόμαυροι να βρεθούν δίχως τηλεοπτική στέγη να είναι ορατός.

Αν βεβαίως, η οικονομική πρόταση δεν ανεβεί, τότε είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Γαλανός δεν θα δώσει σε κανένα κανάλι τα δικαιώματα να προβάλλουν τους Θεσσαλονίκεις στα παιχνίδια που θα πραγματοποιούνται στο Κλεάνθης Βικελίδης!

To Top