ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον… αέρα το Λαμία-Άρης και τα άλλα δυο ματς κυπέλλου λόγω κακοκαιρίας! Αύριο αποφασίζει η ΕΠΟ!

Στον… αέρα το Λαμία-Άρης και τα άλλα δυο ματς κυπέλλου λόγω κακοκαιρίας! Αύριο αποφασίζει η ΕΠΟ!

Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει κυρίως τις περιοχές της νότιας Ελλάδας δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και θέτει εν αμφιβόλω και τα κρίσιμα παιχνίδια που υπάρχουν μεσοβδόμαδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ήδη η συνάντηση του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση έχει αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών και θα γίνει προσπάθεια το επόμενο διάστημα να βρεθεί μία κενή ημερομηνία στο πρόγραμμα των ομάδων για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ωστόσο, για τις τρεις προγραμματισμένες αναμετρήσεις της Τετάρτης, η κατάσταση με βάση την κακοκαιρία είναι μετέωρη και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για αναβολή.

Βάσει προγράμματος τα παιχνίδια που έχουν οριστεί είναι:

AEK – ΠΑΟΚ (17:00)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (18:30)

Λαμία – Άρης (20:00)

Τόσο στην Αττική όσο και στη Φθιώτιδα τα προβλήματα με τη σφοδρή χιονόπτωση είναι έντονα. Αύριο υπάρχουν προβλέψεις για επιδείνωση του καιρού και  κανείς σήμερα δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν θα υπάρξουν απαγορευτικές τις συνθήκες διεξαγωγής των τριών αγώνων.

Για την ώρα η ΕΠΟ δεν έχει δεχτεί κάποιο αίτημα από ομάδα για την αναβολή αγώνα και στην πλευρά της ομοσπονδίας θέλουν να δουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα και τις επόμενες ώρες για να εξετάσουν αν τα παιχνίδια μπορούν να διεξαχθούν βάσει προγράμματος.

Αύριο αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις αφού αξιολογηθεί η κατάσταση στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους τρεις προημιτελικούς του Κυπέλλου, αλλά και τυχόν άλλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην προετοιμασία των ομάδων.

To Top