ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον… αέρα το μέλλον του Άρη! “Σκορπίζει” η ομάδα Νέων του συλλόγου…

Για την ομάδα Νέων (γεννηθέντες το 1998) του Άρη που πέρσι υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σίτσα πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, η άνοδος της πρώτης ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ αποτελούσε εξέλιξη ζωτικής σημασίας, καθώς θα μπορούσαν να παραμείνουν στον σύλλογο και να αγνωνιστούν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Η παραμονή, όμως, στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορία αναγκάζει τα παιδιά αυτά να αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη, καθώς ξεπερνούν φέτος το όριο ηλικίας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ για τις ακαδημίες των ερασιτεχνικών συλλόγων.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σίτσα, ο οποίος παλεύει μόνος του να κρατήσει όρθια την ομάδα, αρκετά παιδιά αποχώρησαν ορμώμενοι από την αβεβαιότητα που παρατηρήθηκε όλο το καλοκαίρι αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Από τα συνολικά 12 παιδιά που απέμειναν, μετά από πρωτοβουλία του Έλληνα κόουτς, τα τέσσερα δόθηκαν δανεικά, όπως ακριβώς θα γίνει και σύντομα με τα υπόλοιπα, ώστε αν επιστρέψουν του χρόνου, εφόσον ο Άρης προβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

To Top