ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλήσεις από τον ανακριτή για την υπόθεση των επιταγών του Κόκε! Κατέθεσε και ο Ρούσσος

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή πέρασε, χθες, ο φοροτεχνικός υπεύθυνος επί διοίκησης Kαλαϊτζίδη, Στάθης Ρούσσος, προκειμένου  να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση που αφορά την καταβολή των 620.000 ευρώ από τον Σέρχιο Κόκε στην ΠΑΕ Αρης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα metrosport η υπόθεση είχε ως αφετηρία τη μήνυση που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας κατά της διοίκησης Αθανασιάδη, Ψηφίδη και Στεφανίδη, για το χειρισμό υποθέσεων όπως Ολαϊτάν, Κόκε, Σιστόν και άλλων, στις οποίες κατά την άποψη του πρώην προέδρου, έγιναν χειρισμοί με βλαπτικές συνέπειες για την εταιρεία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ο Ρούσσος που είναι υπεύθυνος και για την εκκαθάριση της Π.Α.Ε., κατέθεσε ότι υπάρχει εγγραφή, στον ισολογισμό της εκκαθάρισης, που αναφέρεται το ποσό των 620.000, ως απαίτηση από τον Ισπανό παίκτη”.

Μετά από όλα αυτά και ενώ υπάρχουν και άλλες ενέργειες σε ότι αφορά την ανακριτική διαδικασία, όταν ολοκληρωθούν ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν συντρέχουν λόγοι άσκησης διώξεων ή υπόθεση πάει στο αρχείο.

To Top