Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τριάδης, στη Λαμία ο Σαράνοβ

Την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος από το 2012 μέχρι και πέρυσι έπαιζε στην Ξάνθη, απ΄όπου και έμεινε ελεύθερος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Απόλλωνα για να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη. Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και εν συνεχεία στη Βέχεν Βιεσμπάντεν. Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη. Ήταν διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας».

Παράλληλα στη Λαμία βρίσκεται ο 30χρονος Σέρβος, Μπόγιαν Σαράνοβ και ήδη πρέπει να θεωρείται παίκτης των “κυανόλευκων”, ο οποίος επιστρέφει ουσιαστικά στη Super League, καθώς το 2015 φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη.

Γεννήθηκε στο Βρσατς και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΟΦΚ Μπέογκραντ, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Μάτσβα, Μπετζάνια και Ρούνταρ. Ακολούθησε η Χάιφα και η Μακάμπι, ενώ μετά το Ηράκλειο ακολούθησαν η Παρτίζαν, η Καραμπάζ, η Ζέμουν και η Ραντνίτσκι Νις, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

To Top