Στον βυθό ο James Bond – Βυθίστηκε διάσημη θαλαμηγός στην Κύθνο (video)

Στον βυθό ο James Bond – Βυθίστηκε διάσημη θαλαμηγός στην Κύθνo.

Ξαφνική εισροή υδάτων παρουσίασε η θαλαμηγός 007 James Bond που φτιάχτηκε στην Τουρκία και τα τελευταία καλοκαίρια κεντρίζει τα βλέμματα και στην Ελλάδα, καθώς σχεδόν βυθίστηκε στην Κύθνο.

Τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο σκάφος είναι καλά στην υγεία τους και το ατύχημα σύμφωνα με το δήμαρχο Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη έγινε…. εξαιτίας του GPS.

«Ο κυβερνήτης επικαλέστηκε αστοχία στο GPS με αποτέλεσμα να βρει στα ρηχά και να προκληθεί ρήγμα. Οπότε προκειμένου να μην βυθιστεί το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και το έβγαλε στην παραλία. Πρόκειται για την Κολόνα, μια παραλία σημείο αναφοράς για την Κύθνο. Εμείς το συγκεκριμένο βράδυ μόλις ειδοποιηθήκαμε από το λιμεναρχείο αμέσως κινητοποιήσαμε το συνεργείο. Άμεσα τοποθετήσαμε φράγματα προκειμένου να αποφευχθεί η ρύπανση. Έχει έρθει και το πλωτό και επιβλέπει μήπως υπάρχει κάποια ρύπανση. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία και μέχρι αύριο θα έχουν απομακρυνθεί τα καύσιμα. Προς στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και είναι όλα υπό έλεγχο. Θα ρυμουλκηθεί από συνεργείο. Ήρθε ήδη χθες και είδε πως θα ενεργήσει για να μπορέσει να γίνει η απορροή των καυσίμων. Θα έρθει ειδικό σκάφος και δύτες με ειδικά μπαλόνια για να το βγάλουν από τα ρηχά και να μπορέσει μετά να ρυμουλκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

To Top