ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον γιατρό ο Ρόβας, ατομικό ο Κωνσταντινίδης

Χωρίς τον Βασίλη Ρόβα – ο οποίος θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή -, πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη, ενώ ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (21/02, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Βασίλης Ρόβας δεν συμμετείχε στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα. Ο 32χρονος ανασταλτικός μέσος, που έχει ένα χτύπημα στη γάμπα από τη χθεσινή προπόνηση, θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Από εκεί και μετά, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ πριν από την διεξαγωγή της θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day».

To Top