Δημοτικό σύμβουλος Θεσσαλονίκης ο Παπαδόπουλος! Τι λέει ο ίδιος στο PRESSARIS

Εξελίξεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης με… καραμπόλα που έχει άμεση σχέση με τον Άρη! Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το δημοτικό συμβούλιο, τη θέση θα πάρει ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλος.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Συγκεκριμένα, από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Θεσσαλονίκης υπέβαλε την Τετάρτη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης και κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Ανθή Σαλαγκούδη.

Μέσω επιστολής της, έκανε γνωστές τις προθέσεις της στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Γκιουλέκα, αλλά και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση που δεν είναι άλλοι από την παραμονή της στην Αθήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε πάρει άδεια και δεν παρίστατο στα συμβούλια, όμως αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί, μια και δημιουργήθηκαν αντιδράσεις.
Τελικά, μετά την παραίτησή της, τη θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει ο πρόεδρος του Α.Σ Αρης Νίκος Παπαδόπουλος ως πρώτος επιλαχών στον συνδυασμό σχετική λίστα.

«Κάθε τέτοια θέση είναι σημαντική, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα συμφέροντα του Άρη. Είναι μια καλή εξέλιξη που θα δώσει την ευκαιρία να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή του Άρη στον Δήμο, ειδικά σήμερα που όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάει ο σύλλογος» είπε πριν από λίγο στο PRESSARIS, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάληψη των καθηκόντων του δεν θα επηρεάσει τα καθήκοντά του στον Ερασιτέχνη. H ορκωμοσία του Παπαδόπουλου αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα.

Η φωνή του Άρη πρέπει να ακουστεί πιο δυνατά. Ειδικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου περίμενε και περιμένει πολλά περισσότερα από έναν Δήμαρχο, όπως είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με τις πράξεις του, κατέδειξε έλλειμμα προσφοράς προς τους κίτρινους…

 

To Top