ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον… δρόμο των Ένινγκ και Ερέρα ο Μπούργος

Πως συνδέονται οι τρεις τους και ο στόχος του νέου προπονητή του Άρη εν όψει των επόμενων ματς, αρχής γενομένης κόντρα στον Αστέρα.

Ο Χερμάν Μπούργος ανέλαβε κι επίσημα τους Κιτρινόμαυρους πριν λίγες μέρες και κατάφερε ήδη να μπει… με το δεξί και να πάρει το πρώτο του τρίποντο στην παρθενική του παρουσία απέναντι στον Ατρόμητο.

Φυσικά το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με το εξαιρετικό 3-0 και την πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του, όμως ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των νικών. Στόχος του είναι να «βαδίσει στα βήματα» των Πάκο Ερέρε και Μίχαελ Ένινγκ, οι οποίοι είχαν μπει με ανάλογο τρόπο στις υποχρεώσεις τους με την ομάδα.

Ο πρώτος μέτρησε τρεις νίκες με Λαμία, Λάρισα και Λεβαδειακό, ενώ και ο δεύτερις είδε την ομάδα του να κερδίζει τα πρώτα δύο παιχνίδια υπό τις οδηγίες του με Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Αυτοί είναι και οι μόνοι προπονητές που άρχισα με τουλάχιστο δύο τρίποτα τη θητεία τους στον Άρη στην εποχή Καρυπίδη και ο Μπούργος θέλει να γίνει ο τρίτος στη λίστα, εν όψει του μεγάλου ματς με το Αστέρα στη Τρίπολη.

To Top