Στον Εργοτέλη ο… Πελέ!

Ο Πελέ παίζει μπάλα στον… Εργοτέλη! Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ίντερ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης: “Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Vitor Hugo Gomes Passos (Pele).

O Σύλλογός μας κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία συμφωνία ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ με την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου με το σπουδαίου βιογραφικό και τις συνεργασίες με προπονητές και συμπαίκτες παγκοσμίου επιπέδου.

Ο Πελέ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη Ίντερ (2007-2008), στην Πόρτο και στη Βαγιαδολίδ και έχει καταγράψει πλήθος συμμετοχών με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Σήμερα το μεσημέρι, ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος συνοδευόμενος από την εκπρόσωπό του βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, το Μαρτινέγκο. Το απόγευμα (18.00) θα δώσει το “παρών” στην προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου“.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Πελέ δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στον Εργοτέλη και να φτάσουμε ψηλά“.

To Top