ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον Ερυθρό Αστέρα χάνουν το καλύτερό τους στόπερ και επιμένουν για Ροζ

ΑΠΟΕΛ και Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρθηκαν έντονα πριν από λίγους μήνες για τον Λίντσεϊ Ροζ και δημοσιεύματα σε Κύπρο και Σερβία αντίστοιχα τις τελευταίες μέρες, αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι επανέρχονται για τον Γάλλο αμυντικό.

Έπειτα από το ενδιαφέρον των Κύπριων, οι Σέρβοι αναφέρουν και πάλι το όνομα του Λίντσεϊ Ροζ, καθώς θα χρειαστούν ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς τους.

Κι αυτό, γιατί ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σκοπεύει να πάρει μαζί του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί, τον Μίλος Ντεγκενέκ, βασικό στόπερ φέτος της ομάδας του Βελιγραδίου. Ακόμα κι αν δεν καταλήξει εκεί, υπάρχει ενδιαφέρον από την Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και τις Αλ Σάαμπ και Αλ Νασρί, επομένως οι Σέρβοι θα χρειαστούν ενίσχυση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, fudbal.hotsport.rs, ο Ερυθρός Αστέρας έχει επίσης για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών τους Radovan Pankov, Nemanja Milunović και Srdjan Babić. Υποστηρίζει, ωστόσο, πως η άφιξη του Λίντσεϊ Ροζ έχει αναφερθεί και είναι μέσα στα πλάνα της ομάδας.

 

 

To Top