Στον Κολοσσό ο Σταρκς

Σημαντική ενίσχυση στην οργάνωση του παιχνιδιού, αποτελεί για τον Κολοσσό, η απόκτηση του ζ~Τι Τζέϊ Σταρκς. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, έχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Λιθουανίας και της Τουρκίας, ενώ στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Σταρκς.

Ο Τι Τζέι Σταρκς είναι γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998, στο Τέξας των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Από το 2017 μέχρι το 2019 φοίτησε και αγωνίστηκε στο κολέγιο Texas A&M, ενώ τη σεζόν 2020/21 μετακόμισε στο Cal State Northridge.

Το καλοκαίρι του 2021 έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Ρίτας. Εκεί, παρέμεινε για λίγο διάστημα, καθώς στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ για λογαριασμό της θυγατρικής ομάδας των Μπακς, που συμμετέχει στην G League, τους Wisconsin Herd.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους βρήκε ξανά συμβόλαιο στη Λιθουανία, αλλά αυτή τη φορά με τη Νέβεζις. Σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε κατά μέσο όρο 18,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ, ενώ τον Μάρτιο του 2022 υπέγραψε στη Γιάλοβασπορ, με την οποία μέτρησε 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ, στη λίγκα της Τουρκίας».

To Top