Στον κόσμο του ο Γολέμης και η ΕΟΚ πριν το πανελλήνιο εφήβων

Το 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων ετοιμάζεται να κάνει τζάμπολ και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, έθεσε σαν στόχο να υπάρξει μια πετυχημένη διοργάνωση δίχως… παρατράγουδα.

Το «παρών» έδωσαν ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ), ο Γιάννης Μαστοράκης (Δήμαρχος Χερσονήσου), η Δέσποινα Πλευράκη (πρόεδρος Κοινωφελούς Χερσονήσου), ο Ντάβοριν Νάκιτς (υπεύθυνος διαιτησίας FIBA για την Ευρώπη) και ο Μπάμπης Μαρκάκης (πρόεδρος ΕΚΑΣΚ). Οι αγώνες αρχίζουν σήμερα (11/4) και θα ολοκληρωθούν στις 15 Απριλίου με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη, της Ελευθερούπολης, του Ηρακλείου, του Ολυμπιακού και του Προμηθέα Πάτρας.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Χερσονήσου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φιλόξενος και έχει κάνει μια απίστευτη προσπάθεια για την διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε τα παιδιά, τους αθλητές ενθουσιασμένοι που βρίσκονται σε έναν «παράδεισο». Το γήπεδο είναι οργανωμένο, το παρκέ καταπληκτικό. Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι εδώ, παρά το ότι σας πιέζουμε και λίγο παραπάνω και ιδιαίτερα ο κ. Μαρκάκης, που είναι λίγο τελειομανής. Αυτό που  θα θέλαμε είναι να έχουμε μια διοργάνωση που θα στεφθεί από επιτυχία χωρίς… παρατράγουδα. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι έξι καλύτερες ομάδες εφήβων στην Ελλάδα με σπουδαία ταλέντα. Εύχομαι μια πολύ καλή διοργάνωση και οι πρώτες ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές».
To Top