Στον κόσμο του ο Σαρρής: “Η διαιτησία έκανε βήματα προόδου”!

ια την εικόνα της ΟΥΕΦΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ παρακολουθούν στενά τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικότερα υπάρχει μια καλή εικόνα, αναγνωρίζοντας βέβαια και τα προβλήματα που υπάρχουν. Είναι πολύ σημαντικό πως πέρσι οι διακανονισμοί με τον ΠΣΑΠ για τις οφειλές των ομάδων προς τους ποδοσφαιριστές έγιναν με την έγκριση της ΟΥΕΦΑ καθώς αναγνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα».

Προφανώς ζει σε άλλη χώρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, είδε βήματα… προόδου της διαιτησίας, ενώ για την ταμπακιέρα (π.χ. διαιτητικά “εγκλήματα” σε βάρος του Άρη ουδέν”.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τα κριτήρια αδειοδότησης: «Τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα και δεν αλλάζουν. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουν οι ποινές πιο ήπιες όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Δεν έχει ενδιαφέρον στην κορυφή, σε αντίθεση με την μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία. Καλό θα ήταν να υπήρχε περισσότερος ανταγωνισμός».

Για την διαιτησία: «Έχουν γίνει βήματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ωφελεί η συνεχής γκρίνια για την διαιτησία. Και αλλού οι διαιτητές κάνουν λάθη, δεν υπάρχει, όμως, τόση φασαρία για την διαιτησία όπως εδώ».

To Top