Στον Ολυμπιακό θεωρούν… κλεισμένο τον Γιαννιώτα, αγωνία στον κόσμο του Άρη!

Εδώ και μερικές μέρες οργιάζουν οι φήμες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού σε ότι αφορά τον Γιάννη Γιαννιώτα. Σύμφωνα με ένα νέο μπαράζ δημοσιευμάτων, στον Ολυμπιακό θεωρούν… κλεισμένο τον νεαρό επιθετικό. Η αγωνία στον κόσμο του Άρη κορυφώνεται…

Μετά τα δημοσιεύματα όλων των εφημερίδων που… πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και ήθελαν «κλεισμένη τη μεταγραφή Γιαννιώτα», είχαμε και νέο… μπαράζ αναφορών…

Χαρακτηριστικά γράφει το sport24.gr, το οποίο αναφέρει ότι έχει μπάι άουτ μόλις 150.000 ευρώ το συμβόλαιο του Γιαννιώτα: «Μετά το κλείσιμο του Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο και την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Ξάνθη, σειρά παίρνει ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο των πρωταθλητών μετά τις εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα του Άρη.

Το κόστος της μεταγραφής ανταποκρίνεται στα δεδομένα της εποχής καθώς δεν χρειάζονται περισσότερα από 150.000 ευρώ για το μπάι-άουτ του συμβολαίου του».

Την ίδια ώρα και το gazzetta.gr αναφέρει τα εξής:

“Η επιχείρηση της ελληνοποίησης συνεχίζεται στον Ολυμπιακό που μετά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στρέφει την προσοχή του στον Γιάννη Γιαννιώτα του Άρη.

Οι Σιόβας και Βλαχοδήμος έχουν ήδη αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα ρίξουν το βάρος τους σε άλλες περιπτώσεις νεαρών και ταλαντούχων παικτών. Ένας τέτοιος είναι ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θ’ αργήσει να γίνει η τελική κίνηση των νταμπλούχων Ελλάδας για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή. Εκτιμάται μάλιστα ότι για την μεταγραφή του δεν απαιτούνται περισσότερα από200 χιλ.ευρώ».

Το PRESSARIS καταγράφει το γεγονός, την ώρα που οι φήμες έχουν πάρει διαστάσεις… βεβαιότητας. Φυσικά και δεν υιοθετεί τις φήμες. Απλά τις επισημαίνει χτυπώντας το καμπανάκι. Είναι αλήθεια ότι και στο παρελθόν υπήρχαν φήμες για μια σειρά από πάικτες του Άρη… Η σημερινή συγκυρία, πάντως, προβληματίζει γενικότερα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτας είναι τακτοποιημένος οικονομικά και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής… Απομένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει η διοίκηση και τι λέει απέναντι σε αυτό το μπαράζ δημοσιευμάτων. Ο κόσμος του Άρη περιμένει με αγωνία μια υπεύθυνη και ξεκάθαρη απάντηση…

 

To Top