ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον πάγκο των Πέισερς ο Κατσικάρης

Μέλος του πάγκο των Ιντιάνα Πέισερς για το summer league του ΝΒΑ είναι ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στο summer league και ενσωματώθηκε στο τεχνικό τιμ των Ιντιάνα Πέισερς. «Είναι σπουδαία εμπειρία να δουλεύεις με προπονητές όπως όπως ο Μπερκ, που είναι απίστευτος τεχνικός, όπως ο κόουτς Μακμίλαν και ο κόουτς Τζόουνς. Στο μπάσκετ πάντα λέμε ότι είναι παγκόσμιο. Μπορεί να είναι το ίδιο παντού. Αλλά πάντα πρέπει να είσαι ανοιχτός στο να μαθαίνεις νέα πράγματα και για μένα ήταν σπουδαία ευκαιρία» ήταν τα λόγια του Φώτη Κατσικάρη.

Η πρώτη επαφή του 48χρονου Έλληνα με τον Μπερκ είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι στο Τρεβίζο της Ιταλίας ενώ αν και δεν έχει προπονήσει ποτέ του ομάδα του ΝΒΑ, η παρουσία του σε camp το 2006 τον βοήθησε ώστε να εγκλιματιστεί γρηγορότερα. «Ένιωσα άνετα στην Ιντιανάπολις. Μου αρέσει η πόλη». Παρ’ όλο που το ατού του προπονητή των Πέισερς είναι η άμυνα ενώ του Κατσικάρη η επίθεση, οι δυο τους ανταλλάσσουν απόψεις πάνω στο παιχνίδι. «Θέλω να μου μιλάει» ανέφερε ο Μπερκ ενώ συνέχισε «Σταμάτησε το παιχνίδι μια-δυο φορές. Δείχνει ότι είναι αρκετά έξυπνος τεχνικός. Πρέπει να του υπενθυμίζω ότι εμείς δεν έχουμε έξι μέρες ξεκούρασης ανάμεσα στα παιχνίδια».

Από τη πλευρά του, ο Κατσικάρης τόνισε «Ο τρόπος που δουλεύει αυτό το κλαμπ είνια πολύ απαιτητικός λόγω των λεπτομερειών που οι αθλητές πρέπει να ξέρουν!».

Πηγή: sdna.gr

To Top