Στον… παίκτη παραπάνω ο Ολυμπιακός

Με «δεκανίκι» τη διαιτησία του Παππά και των βοηθών του, ο Ολυμπιακός λύγισε την αντίσταση του Παναιτωλικού με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι που έκλεισε το αποψινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε τις εντυπώσεις στον Πειραιά και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 28′, αν ο Καμαρά δεν ανακοπτόταν με μία εξόφθαλμα λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ την ώρα που έβγαινε τετ α τετ με τον Μέγερι, έπειτα από ασίστ του Θεοδωρίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να τα βρίσκουν σκούρα στην επανάληψη, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Ιμπαγάσα είχε αποχωρήσει από το 41′ λόγω τραυματισμού, αλλά το έργο τους διευκολύνθηκε στο 62′, όταν ο Παππάς καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Αμπντούν από τον Ρότσα και ταυτόχρονα έδειξε «τραβηγμένη» κόκκινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενουμένων.

Ο Πάντελιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 1-0 αλλά ακόμα και έτσι, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Πειραιώτες χρειάστηκαν άλλο ένα… δωράκι για να σφραγίσουν τη νίκη: Στο 74′ ο Τζεμπούρ έφυγε από θέση οφσάιντ, πέτυχε το 2-0 υπό τις διαμαρτυρίες των παικτών του Παναιτωλικού και… έζησαν αυτοί καλά…

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (41′ Φετφατζίδης), Πάντελιτς, Τζιμπούρ (76′ Μόνχε), Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης (46′ Ορμπάιθ), Αμπντούν.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας (69′ Μουμίν), Θεοδωρίδης (86′ Παλαιολόγος), Καμαρά (85′ Μπελεβώνης).

To Top