Στον Παναιτωλικό ο Αποστολάκης – Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σαχλί

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Ουαϊντί Σαχλί στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Τυνήσιος εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Κασπίι Ακτάου του Καζακστάν, ανακοινώθηκε από τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ουίσντι Σαχλί. Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1997, στο Καζακστάν, διαθέτει Γαλλικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κασπίι Ακτάου, Κλαμπ Άφρικεν και Ετουάλ Σπορτίβ ντι Σαχέλ».

Από τον ΑΠΟΕΛ στον Παναιτωλικό ο Αποστολάκης

Και τυπικά ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι από την Τρίτη (17/08) ο Κώστας Αποστολάκης. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Αγρινίου και θα φορέσει την ίδια φανέλα με αυτή που φόρεσε ο πατέρας του, Στράτος στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Αποστολάκης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στις 28.05.1999 και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική ομάδα σε αγώνα κυπέλλου στο γήπεδο Παναιτωλικού τον Οκτώβριο του 2018. Το 2020 εντάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τον οποίο έμεινε χθες ελεύθερος και συμφώνησε με την ομάδα μας».

 

To Top