ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον Πανιώνιο λένε για ναυάγιο με Διούδη, ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης του κιτρινόμαυρου πορτιέρο

Σχεδόν καθημερινά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σωκράτη Διούδη του Άρη να αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους» για να συνεχίσει στον Πανιώνιο με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε πέρσι.

Δημοσιεύματα που μέχρι στιγμής δεν «πατούν» και απόλυτα στην πραγματικότητα, καθώς δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση στον Άρη, για τον 24χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο, τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αθήνα: “Ο Πανιώνιος έχει καταθέσει πρόταση στον Σωκράτη Διούδη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό σκέλος και η περίπτωσή του φαίνεται να οδηγείται σε “ναυάγιο”. Οι οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου γκολκίπερ είναι τέτοιες, που έχει προκύψει χάσμα. Η περίπτωση επιστροφής του στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τις τωρινές ενδείξεις, οδηγείται σε “ναυάγιο”.

Τα δεδομένα για το Διούδης θυμίζουμε εδώ ποια είναι:

Α. Ο Σωκράτης Διούδης όταν αποφάσισε να επιστρέψει στον Άρη συμφώνησε και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας.

Β. Μάλιστα, όρος για να μείνει ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο εξής: 50.000 ευρώ για την Μπριζ σε περίπτωση ανόδου του Άρη, άλλες 50.000 ευρώ για τους Βέλγους εφόσον παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και 35 % ποσοστό μεταπώλησης αν την επόμενη διετία ο Σωκράτης Διούδης πωληθεί σε άλλη ομάδα.

Γ. Eπίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ Άρης σε καμία των περιπτώσεων -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν έχει φτάσει, ενώ και από την πλευρά του ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έχει εκδηλώσει κάποια επιθυμία να αποχωρήσει.

To Top