Στον Πλατανιά ο Καζναφέρης

Την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. «Θέλω να δικαιώσω τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο, που πίστεψαν σ’ εμένα», δήλωσε ο παίκτης.

Στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Καζναφέρης, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Κρητικούς τους οποίους θέλει μέσω της απόδοσής του να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Κατά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Καζναφέρης χαρακτήρισε νοικοκυρεμένο σύλλογο τον Πλατανιά, ενώ επισήμανε πως στόχος του είναι να βοηθήσει όσο μπορεί τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Αναφερόμενος τόσο στην απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων, όσο και στη νέα του ομάδα, ο Κώστας Καζναφέρης είπε:
«Ο τρόπος προσέγγισης από την ομάδα ήταν ιδανικός. Οι άνθρωποι του Πλατανιά έδειξαν ότι πιστεύουν σ” εμένα. Γνωρίζω ότι ο Πλατανιάς είναι ένα πραγματικά νοικοκυρεμένο σωματείο, με σοβαρή Διοίκηση, που τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι επενδύει στις υποδομές, γεγονός που είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω, επισκεπτόμενος τόσο το προπονητικό κέντρο, όσο και τα γραφεία της Π.Α.Ε. Ξέρω, επίσης, ότι το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, γεγονός πολύ θετικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου».

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, ο Κώστας Καζναφέρης σημείωσε:
«Αυτό που πρωτίστως θέλω είναι να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ταυτόχρονα, να δικαιώσω τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο, που πίστεψαν σ” εμένα. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, που μπορεί να πετύχει αξιόλογα πράγματα».

To Top