Στον Πρίφτη ο ελληνικός «εμφύλιος» με Ιτούδη (video)

Ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ήταν αρκετό για την Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη, προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από τη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Ούνικς από το ισόπαλο 71-71 απάντησε με επιμέρους σκορ 2-12, φτάνοντας στη νίκη με 83-73 επί της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, αποτέλεσμα που της επιτρέπει να κάνει όνειρα «εκθρονισμού» της «ομάδας του στρατού» από την κορυφή της κατάταξης.

Η ΤΣΣΚΑ προηγείται με δύο νίκες (19-4 έναντι 17-4), αλλά αν η Ούνικς κερδίσει τα πέντε ματς που απομένουν τότε θα κατακτήσει την κορυφή, καθώς έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η νίκη του Δημήτρη Πρίφτη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να κερδίσει στη Μόσχα από το 2011, ενώ απόψε παρατάχθηκε δίχως δύο βασικά όπλα της, τους Πιέρια Χένρι και Έρικ ΜακΚόλουμ.

Κορυφαίος των νικητών ο Τζαμάρ Σμιθ με 15 πόντους, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Από την ΤΣΣΚΑ ξεχώρισε ο Νάντο ντε Κολό με 20 πόντους.

Τα νεύρα μετά το «διπλό» της Ούνιξ ήταν πολλά, με τον Κάιλ Χάινς να επιτίθεται στον Αντόν Πονκρασόφ! Ωστόσο, με τους Αντρέι Βατούτιν, Δημήτρη Πρίφτη και Δημήτρη Ιτούδη να μπαίνουν στη μέση απεφεύχθη η σύρραξη.

To Top