Στον Σαρρή οι επιτροπές νομικών και ΜΜΕ – Πυρά από Οικονομίδη, Προύντζο

Δυο φανερές αντιδράσεις και περισσότερες σιωπηρές πικρίες προκάλεσαν οι αλλαγές στις επιτροπές που αποφασίστηκαν στο Δ.Σ της ΕΠΟ την Παρασκευή 2 Αυγούστου, αλλά δεν ανακοινώθηκαν.

Ωστόσο, το SoccerPlus τις πληροφορήθηκε και σας μεταφέρει τις κυριότερες από αυτές:

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Ν. Προύντζο -ο οποίος εδώ και περίπου δέκα μέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού υπέστη εγκεφαλικό- στο «παρασυμβούλιο» που προηγήθηκε του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να πειστούν οι μετέχοντες να ψηφιστεί ομόφωνα η αύξηση των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών της Super League για… ευνόητους λόγους (οι πίνακες ανακοινώνονται το Σάββατο 3/8).

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Σαρρής, ενημέρωσε ότι κατόπιν συνεννόησης θα τον αντικαταστήσει από την προεδρία των επιτροπών Κυπέλλου και ασφάλειας-βίας.

 Όμως, όταν ο Ν. Προύτζος το πληροφορήθηκε, από το νοσοκομείο τηλεφώνησε και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αλλαγή του, κάτι που φανέρωσε ότι αν μη τι άλλο δεν είχε συναινέσει στην αντικατάστασή του.

Η δεύτερη αντίδραση ήρθε από τον Γ. Οικονομίδη, ο οποίος πληροφορήθηκε κατά την διάρκεια του Δ.Σ την αντικατάστασή του από την προεδρία της επιτροπής διεθνών σχέσεων, στην οποία τοποθετήθηκε ο Α’ αντιπρόεδρος, Γ. Βούρβαχης.

Ο Οικονομίδης ξέσπασε λέγοντας: «Εγώ μιλάω καλά δύο γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά. Ο Βούρβαχης πόσες γλώσσες μιλάει; Ποιος έχει περισσότερες γνωριμίες στην Ευρώπη από εμένα; Ποιος συνόδευε την Πάσκε όταν ήρθε στην Ελλάδα;»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Σαρρής του απάντησε ότι πρέπει να μπουν και οι άλλοι πρόεδροι και ότι η επιτροπή δεν συνεδρίασε ούτε μια φορά.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες επιτροπές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής νομικών θεμάτων αντί του Ν. Ανασόπουλου και της επιτροπής ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

-Στην επιτροπή ασφάλειας- βίας την θέση του Ν. Προύντζου πήρε ο Α. Σταθόπουλος και στην επιτροπή Κυπέλλου ο Μ. Γαβριηλίδης.

-Στην τεχνική επιτροπή τοποθετήθηκαν οι Β. Μαζαράκης και Δ. Ελευθεριάδης.

-Στην επιτροπή της Δ’ Εθνικής στην θέση του Στ. Μπρατσόλη τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Γ. Παπαμακάριος.

-Στη επιτροπή μεικτών ομάδων την θέση του Π. Δημητρίου πήρε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

-Στην επιτροπή ειδικών μορφών ποδοσφαίρου έγιναν μέλη ο Τ. Παπαχρήστος και ο Μ. Ξάνθος.

Πηγή: soccerplus.gr

 

To Top