Στον τελικό ανόδου για την Α1 ο Απόλλων Πατρών

Την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στην Stoiximan.gr Basket League θα έχει ο Απόλλων Πατρών που επικράτησε του Ηρακλή (84-74) και προκρίθηκε στον τελικό ανόδου. Σε πέμπτο παιχνίδι το ζευγάρι Χολαργός-Εθνικός, υποβιβασμός στην Β’ Εθνική για Αρκαδικό, Παπάγου.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Σεύκολη ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Ιβανώφειο φαίνεται ότι πείσμωσαν την ομάδα του Κωνσταντίνου Δελέγκου η οποία κόντρα στον Ηρακλή με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και πρωταγωνιστή τον Χείλαρη ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, νίκησε με 84-74 έφτασε τα τρία ροζ φύλλα έναντι ενός του Ηρακλή και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Stoiximan.gr Basket League.

 Βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένει για να μάθει τον αντίπαλό του καθώς στο έτερο ζευγάρι των πλέι οφ ο Εθνικός ξεπέρασε το εμπόδιο του Χολαργού (81-74) στο κλειστό «Π. Σαλπέας», ισοφάρισε σε 2-2 και η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα κριθεί σε πέμπτη αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες πάντως έχουν τον Απόλλωνα 2-0 στις νίκες.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ, την παραμονή τους στην Α2 εξασφάλισαν Ψυχικό και Μαρούσι έναντι των Αρκαδικού και Παπάγου, κάνοντας το 3-1 στις μεταξύ τους σειρές. Στην Τρίπολη το Ψυχικό του Γιώργου Ρεμεντέλα πιέστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά τελικά πήρε την νίκη (66-82) την ώρα που στο «Σαλούν» σε ένα μεγάλο ντέρμπι το Μαρούσι κέρδισε στο φινάλε τον Παπάγου και τον έστειλε στην Β’ Εθνική.

To Top