ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον τελικό η Ατλέτικο Νασιονάλ, περιμένει την… Μπόκα Τζούνιορς

Το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της θα διεκδικήσει η Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία επικράτησε της Σάο Πάολο με σκορ 2-1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στον επαναληπτικό αγώνα του πρώτου ημιτελικού.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τους Βραζιλιάνους, που άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Καλέρι, αλλά οι Κολομβιανοί δεν «πάγωσαν» και ισοφάρισαν 7 λεπτά αργότερα, με τον Αντιέρ Μπόρχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάο Πάολο βγήκε μπροστά για να «κυνηγήσει» δύο γκολ (που θα έδιναν σε εκείνη την πρόκριση), με αποτέλεσμα η Ατλέτικο Νασιονάλ να εκμεταλλευτεί τους χώρους που βρήκε και να σκοράρει ξανά στο 78’ και πάλι με τον Μπόρχα, από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα από το Μεντεγίν είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 2-0 στην Βραζιλία (πρωταγωνιστής και τότε ο Μπόρχα που είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα), έτσι με συνολικό σκορ 4-1 προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον δεύτερο ημιτελικό αναμετρούνται η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε από το Εκουαδόρ με την Μπόκα Τζόυνιορς, τα ξημερώματα της Παρασκεύης στις 03:45 στο «Μπομπονέρα». Η ομάδα από το Εκουαδόρ είχε επικρατήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα εντός έδρας.

To Top