ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον τελικό η Κ19 του Άρη, 3-2 την Καλλιθέα!

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Κ19 του Άρη που επικράτησε στην ουδέτερη έδρα της Καρδίτσας, με 3-2 επί της Καλλιθέας και πέρασε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ! Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν, άγνωστο πότε, τον ΟΦΗ.

Εκρηκτικό το ξεκίνημα της ομάδας του Πασχάλη Μελισσά, άνοιξε το σκορ στο 21΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουλγκουρίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 23΄με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ πέτυχε το 2-0! Στο 34΄ Μπουλγκουρίδης έκανε το γυρισμα. ο Καλούδης επιχείρησε την προβολή, αλλά απέκρουσε ο Κορωνάκης. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ της Καλλιθέας την οποία και εκμεταλλεύτηκε ο Πατσιάβας, που πέτυχε το 3-0!

Η Καλλιθέα αντέδρασε και μείωσε σε 3-1  με στον Σχίζα στο 39΄. Στο 83΄ο Γκέσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψυχραιμία πλάσαρε τον Μαντζάρη για το 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας την πρόκριση στον τελικό στους “κιτρινόμαυρους”.

Κ19 Άρης (Πασχάλης Μελισσάς): Μαντζάρης, Πολυχρόνου, Καραΐσκος, Λιάτσης, Γιάντσιος, Πότσι, Μπουλγκουρίδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιαβάς (64΄Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης (90΄Καλλίδης)

Κ19 Καλλιθέα (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κορωνάκης, Χαλίλι (87΄Μαχμούτας), Βαλοτάσιος, Σχίζας, Ζεζάι, Κατσίκας (70΄Οικονόμου), Μιχαλακόπουλος, Κόττας, Τζέσι, Τουρούκης, Ξένος (69΄Λαζαρίδης)

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Στεφανής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

To Top