Στον τελικό με νέα «επτάρα» (7-0) η Κ16 του Άρη!

Στον  τελικό του πρωταθλήματος  Κ17 υποδομών της ΕΠΣΜ πέρασε και τυπικά η ομάδα της Κ16 του Άρη με ακόμα μία «επτάρα»!

Μετά το εκτός έδρας 7-0 του πρώτου ημιτελικού, οι «κίτρινοι» επικράτησαν και πάλι της ομάδας του «Ντίνου Κούη», αυτή τη φορά εντός έδρας, με το ίδιο ακριβώς τελικό σκορ! Το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, με την ομάδα του Άρη να είναι κυρίαρχη από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι ενώ στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Καζάνα είχε προηγηθεί νωρίς (μόλις στο 5ο λεπτό) αυτή τη φορά άνοιξε το σκορ στο ημίωρο, αφού όμως  έχασε τέσσερις καταπληκτικές ευκαιρίες στα πρώτα 7 λεπτά της αναμέτρησης με τους Τσέσμα (2), Δασκαλάκη και Γραμματικόπουλο!

Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Τσέσμα στο 31’, ενώ το 3-0 του 1ου ημιχρόνου «κλείδωσε» μέσα σε 3 λεπτά χάρη σε γκολ των Δασκαλάκη στο 33’ και Τσέσμα στο 36’. Η επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Άρη και η καθολική τους υπεροχή, ήταν τέτοια που ο γκολκήπερ Απαλάκης… ακούμπησε μια μόλις φορά την μπάλα και αυτή σε γύρισμα αμυντικού!

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησαν, οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμα πιο δραστήριοι στο 2ο  ημίχρονο. Έτσι, στο 47’ ο Ίννος πέτυχε το 4-0, στο 63’ ο Γκαγκαλνάς το 5-0, στο 67’ ο Μούχα το 6-0 και  δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο  σφύριγμα του διαιτητή ο Γραμματικόπουλος «έγραψε» το τελικό 7-0.

Η ομάδα του Άρη καλείται πλέον να αντιμετωπίσει στον τελικό τους Μπέμπηδες 2000, οι οποίοι πήραν την πρόκριση παρά την εντός έδρα ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 1-2, μιας και είχαν νικήσει στον πρώτο ημιτελικό με σκορ 2-0.

Η σύνθεση του Άρη: (Προπονητής Κ. Καζάνας) Απαλάκης, Γκαγκαλνάς, Τσαπακίδης, Βολανάκης, Μπάπκας, Σαλιάρης, Ίννος, Γραμματικόπουλος, Παπαϊωάννου, Δασκαλάκης, Τσέσμα.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σταμπουλίδης, Παναγιωτίδης, Μούχα, Πέλκας και Μαυρομάτης.

To Top