Στον τελικό οι κορασίδες

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΘ θα έχει την Πέμπτη η ομάδα κορασίδων του Άρη, η οποία νίκησε στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ-φορ τον ΕΟΣ με 68-40  στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου.

Πλέον, οι κίτρινες θα περιμένουν να μάθουν σε λίγη ώρα τον αντίπαλό τους στον τελικό, που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ηρακλή και στον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Τάσος Τζιότζιος, τόνισε σχετικά: «Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, καθώς σαν ομάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά και αυτό θεωρώ ότι είναι το βασικό μας πλεονέκτημα. Το ότι είμαστε, δηλαδή, ομάδα, η μπάλα περνάει απ΄ όλες και όλες συμμετέχουν σε άμυνα και σε επίθεση. Τα παιδιά στηρίζονται το ένα στο άλλο και σε αυτό θα βασιστούμε και στον τελικό».

Δεκάλεπτα: 10-21, 19-33, 33-49, 40-68

Διαιτητές: Εμμανουήλ-Αγραφιώτης Ι.

ΕΟΣ (Αμοιρίδης): Χριστίδου, Χαλκίδου 2, Μουρατίδου 4, Παρασχούδη, Εμμανουηλίδου 1, Καραγκούνη 3, Καραγιαννίδου 9, Κούση 21(1), Μπουκουβάλα, Τσαταλίδου.

ΑΡΗΣ (Τζιότζιος): Κιλαζίδου 20(3), Σολομωνίδου, Ιγκλέζου 8, Κατσιαμούρη 5, Γιαννούσιου 2, Παπαρδέλα 5, Τσιρανίδου, Ξανθυνίδου, Πεχλιβανίδου 11(2), Παπαευαγγέλου 14, Χριστάκογλου, Σικαλίδου 3.

To Top