Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός (video)

Ένα φουριόζο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος από τον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστές τους Κάναν και Παπανικολάου… καθήλωσε τον Παναθηναϊκό, δίνοντάς του τη νίκη (81-65) και την πρόκριση στον τελικό!
Ένας άλλος και… αγριεμένος Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο «γονάτισε» τον Παναθηναϊκό για 11η σερί φορά και παίρνοντας τη νίκη 81-65, προκρίθηκε στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι bwin!
Ανώτεροι στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι», καθώς το έκλεισαν στο +5 (35-40). Αλλά, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο δεύτερο με επιμέρους σκορ 20-1, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Κάναν και Παπανικολάου, οι οποίοι πήραν… φωτιά έξω από τα 6,75μ. και φυσικά αυτό ήταν το «κλειδί» για το υπόλοιπο του ντέρμπι.

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα ματς ο Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Παπανικολάου να προσθέτει 15π. και τον Κάναν, ο οποίος αποχώρησε με ένα πρόβλημα, να σταματά στους 14π.
Από το «τριφύλλι», ξεχώρισε ο Λι με 17 πόντους, με τους Παπαγιάννη και Γουίλιαμς να είχαν από 13π. ο καθένας. Σχεδόν… φάντασμα ο Μπέικον με μόλις 5π. και 1/12 σουτ εντός πεδιάς!

 

To Top