Στον τελικό του Champions League η Σίτι (video)

Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 2-0 και με συνολικό σκορ 4-1 προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης.

Ηγέτης για τον αγγλικό σύλλογο ο Μαχρέζ με δύο γκολ και βράχος ο Ντίας που έδειξε ότι είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε κεντρικό αμυντικό (ελέω της απουσίας του Φαν Ντάικ), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει αριστοτεχνικό κοουτσάρισμα για ακόμη μια φορά και να φορτσάρει για την πρώτη κούπα μετά από αυτή με την Μπαρτσελόνα το 2011.

Από την πλευρά της η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε τον τραυματισμό του Εμπαπέ, που είδε όλο το ματς από τον πάγκο. Οι Γάλλοι σε μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντι Μαρία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Μαχρέζ, Φερναντίνιο, Γκιντογάν, Φόντεν (85′ Αγκουέρο), Ντε Μπράινε (82′ Ζεζούς), Σίλβα (82′ Στέρλινγκ).

ΠΑΡΙ: Νάβας, Φλορέντσι (75′ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (83′ Μπάκερ), Ερέρα (62′ Ντράξλερ), Παρέδες (75′ Ντανίλο), Βεράτι, Ντι Μαρία, Ικάρντι (62′ Κιν), Νεϊμάρ.

To Top