Στον 2ο γύρο του US Open τα αδέρφια Τσιτσιπά

Τη δεύτερη νίκη τους σε Grand Slam πανηγύρισαν στο διπλό ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς. Τα δύο αδέρφια επικράτησαν 2-0 σετ (7-6(2), 6-4) των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες Βαρέγια και Νταβίντ Βέγκα Χερνάντεζ και πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Με τη νίκη αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε πίσω την απογοήτευση του άδοξου αποκλεισμού και συνεχίζει την παρουσία του στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο, με το ελληνικό δίδυμο να δείχνει τη δύναμή του από το σερβίς και να κάνει το 1-0 σετ στο τάι μπρέικ με 7-2.

Παρότι αύξησαν τα λάθη στο δεύτερο σετ, τα αδέρφια Τσιτσιπά έφτασαν στο μπρέικ και ξέφυγαν με 5-3, ενώ έφτασαν σε δύο ματς πόιντς στη συνέχεια, με τους αντιπάλους τους να αντέχουν στην πίεση και να μειώνουν σε 5-4. Η αντοχή τους, όμως, εξαντλήθηκε στη συνέχεια, αφού οι δύο Έλληνες τενίστες δεν άφησαν άλλα περιθώρια και έφτασαν στη νίκη με 6-4.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν είτε τους Καρμπάλες Μπαένα και Ζαπάτα Μιράλες, είτε τους Ντόγκιτς και Κράιτσεκ που αναμετρώνται αυτή την ώρα.

To Top