ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στοπ στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στον τελικό του Αλεξάνδρειου

Το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Ήταν σίγουρα μια πολύ περίεργη απόφαση η ανάθεσή του Αλεξάνδρειου, απόφαση που εγκυμονεί αυτονόητες παγίδες και κινδύνους.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κηφισιά και Ορεστιάδα θα δώσουν συμμετέχουν το διήμερο 18-19/3 στο Αλεξάνδρειο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό που μένει ανοιχτό ωστόσο είναι ποιοι θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου, με την ΕΟΠΕ να ενημερώνει πως: «οι αγώνες θα διεξαχθούν με συνθήκες “ειδικής διαχείρισης” και με ελεύθερη είσοδο για όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες)».

Όπως φαίνεται από τις προθέσεις της ΕΟΠΕ, εκτός από τις προσκλήσεις που θα δοθούν στις τέσσερις ομάδες και υπολογίζονται 30 για κάθε μία, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πάνε σε ακαδημίες ομάδων της Μακεδονίας.

Έτσι, οργανωμένη μετακίνηση οπαδών δεν θα υπάρξει αν και αναμένεται η ανακοίνωση της ομοσπονδίας την ερχόμενη Τρίτη, όπου και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

To Top