ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στοπ στο “απόλυτο” σερί των συμμετοχών του Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν δεν είχε χάσει αγωνιστικό λεπτό με τη φανέλα του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, κρατούσε στα… πόδια του το «απόλυτο» συμμετοχών με 18 ματς και δυο γκολ, όμως το σερί αυτό σταματάει σήμερα.

Ο Βραζιλιάνος την περσινή σεζόν κατέγραψε 37 συμμετοχές με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε μία φορά.

Την φετινή χρονιά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει στην πλάτη του 18 παιχνίδια και μάλιστα «σερί» ,13 παιχνίδια πρωταθλήματος, τέσσερα στην Ευρώπη και ένα στο κύπελλο στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στον παιχνίδι κυπέλλου της Παρασκευής, ο Χουλιάν Κουέστα έμεινε στον πάγκο, καθώς ο Άλαν Πάρντιου προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Μάριο Σιαμπάνη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Μέχρι τότε ο Ισπανός είχε το «απόλυτο» των συμμετοχών στα παιχνίδια του Άρη.

Σήμερα στο ίδιο γήπεδο, αυτό της Λιβαδειάς θα «σπάσει» ένα ακόμη απόλυτο. Μετά το ματς της προηγούμενης Παρασκευής, μόνο ο Φαμπιάνο είχε παίξει σε όλα τα ματς του Άρη, σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, η τιμωρία του τον αφήνει εκτός αποστολής και παράλληλα, πέφτει και το τελευταίο… κάστρο των «απόλυτων» στους κιτρινόμαυρους.

 

To Top