Στους κορυφαίους μπακ του Μπραζιλεϊράο ο Νέτο!

Ανάμεσα στους κορυφαίους δεξιούς μπακ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος είναι ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, σύμφωνα με το “globoesporte.com”. Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Άρη έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες με την Μπαϊα, μετράει ήδη δύο γκολ και μία ασίστ και είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του!

Ο Νέτο σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ “ibahia.com” τόνισε πως “δεν ξέρω αν τελικά ήταν καλό ή καλό που έμεινα έναν μήνα έξω το καλοκαίρι (επειδή υπήρχε η διαμάχη με τον Άρη), αλλά εμένα μου έκανε μάλλον καλό. Είχα πολύ περισσότερο χρόνο για να προπονηθώ και να προετοιμαστώ τεχνικά και αγωνιστικά” και πρόσθεσε: “Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ο παίκτης στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, γιατί υπάρχουν αγώνες Τετάρτες και Κυριακές”.

Ο Νέτο έχει χάσει μόλις έναν αγώνα της Μπαϊα, κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, λόγω καρτών και συγκαταλέγεται από το έγκυρο “globoesporte.com” ανάμεσα στους κορυφαίους δεξιούς μπακ στο Μπραζιλεϊράο! “Είμαι χαρούμενος που δεν είχα τραυματισμούς. Τώρα πρέπει να προσέχω, γιατί ένας τραυματισμός μπορεί αν σε αφήσει εκτός για 15 ή 30 μέρες. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω και έχω ακόμα να δώσω πολλά”.

 

To Top