ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στους πέντε κορυφαίους «λεγεωνάριους» της εθνικής Ουγγαρίας ο Κορχούτ

Ο Μιχάι Κορχούτ κερδίζει ολοένα και περισσότερη αναγνώριση στην Ουγγαρία, με τοπικό μέσο της πατρίδας του να τον συμπεριλαμβάνει στην κορυφαία πεντάδα Ούγγρων που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ιστοσελίδα csakfosi.hu αποφάσισε να κάνει αυτή το… πρώτο βήμα όσον αφορά στην «ανίχνευση» των πιο δραστήριων Ούγγρων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα τους, μιας και όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, μόνον οι Σλοβάκοι και οι Κροάτες έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες αναλύσεις.

Το ουγγρικό μέσο ενέταξε στην κορυφαία πεντάδα των παικτών της εθνικής ομάδας, που από το 2016 και έπειτα έπαιξαν τα περισσότερα παιχνίδια σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, και τον Κόρχουτ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει για τον αριστερό μπακ του Άρη: «Ήταν Λεγεωνάριος (παίκτης της εθνικής) στα τέλη του καλοκαιριού του 2016. Αρχικά μετέβη στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Μπεερ-Σεβά και αγωνίστηκε και σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ. Κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του Ισραήλ και το χειμώνα πήγε στην Ελλάδα, όπου και εκεί υπολογίζεται ως βασικός».

Αξίζει να σημειωθεί πως την πεντάδα των Ούγγρων με τις περισσότερες συμμετοχές στο εξωτερικό από το 2016 συνιστούν, πλάι στον Κορχούτ, οι Πίτερ Γκουλάσι (Λειψία), Ταμάς Κάνταρ (Ντιναμό Κιέβου), Μπεζέ Μπαρναμπάς (Λε Χαβρ) και Άνταμ Ζάλαι (Χόφενχαιμ).

To Top