ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους ρυθμούς του τελικού η Κ17 του Άρη, από σήμερα στον Βόλο η αποστολή

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στους ρυθμούς του τελικού του πρωταθλήματος της Κ17 στη Superleague, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Καζάνα… σκούπισε την Κυριακή την ΑΕΚ και με τα γκολ των Μακρή (14′), Κατραντζή (71′)και Τανούλη (85′) με πέναλτι πήρε παλικαρίσια πρόκριση στον αυριανό τελικό (Πανθεσσαλικό, 15:00), όταν και θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας!

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα βρεθεί από σήμερα και πάλι στον Βόλο και δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή της. “Είναι ωραίο που θα συναντηθούν δύο ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα στον τελικό και ειδικά από την Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να δούμε έναν όμορφο τελικό και ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να καταφέρουμε κερδίσουμε πλέον και το πρωτάθλημα. Άλλωστε μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, ο στόχος είναι και η νίκη. Οπότε γιατί όχι, να μην φτάσουμε μέχρι το τέλος¨, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά χθες στο PRESSARIS ο Κώστας Καζάνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Χερμάν Μπούργος, Τόλης Τερζής και Θωμάς Ναζλίδης θα βρεθούν αύριο στον Βόλο, για να δουν από κοντά και να συμπαρασταθούν την Κ17, στον τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Τον ημιτελικό με την ΑΕΚ το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη δείχνει ενδιαφέρον για τις Ακαδημίες και γενικά για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

To Top