Στους «8» του κόσμου η Εθνική πόλο, κέρδισε 11-9 τις ΗΠΑ!

Η Ελλάδα κέρδισε με 11-9 τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας! Την Τρίτη αντιμετωπίζει την Ιταλία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Ελλάδα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση αφήνοντας πίσω την κακή εικόνα με την Σερβία. Έχοντας καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε τη νίκη και την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Στα προημιτελικά περιμένει η Ιταλία του παλιού μας γνώριμου Σάντρο Καμπάνια. Το σπουδαίο ματς είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο Γούνας με γκολ στον παίκτη παραπάνω έδωσε και πάλι προβάδισμα για την Ελλάδα (7-6) στο τρίτο οκτάλεπτο. Τσουπίντο και Χάλοκ (παίκτης παραπάνω) έδωσαν προβάδισμα στους Αμερικανούς με 7-8 με την ομάδα του Ντέγιαν Ουντόβιτσιτς να κάνει επιμέρους 1-4. Ο Μουρικής με αρκετή δόση τύχης στον παίκτη παραπάνω έκανε το 8-8 λίγο πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο η Εθνική μας προηγήθηκε με 10-8 με γκολ του Γούνα και του Γενηδουνιά. Οι ΗΠΑ μείωσαν με τον Χάλοκ σε 10-9 αλλά ο Γενηδουνιάς διαμόρφωσε το 11-9 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 3-4, 6-6, 8-8, 11-9.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

ΗΠΑ (Ουντόβιτσιτς): Γουλφ, Χούπερ 2, Βάβιτς, Όμπερτ 1, Χάλοκ 2, Τσουπίντο 1, Ντάουμπ 2, Φάρμερ, Μπόουεν 1, Ραμίρεζ, Σμιθ, Ίρβινγκ, Χόλαντ.

To Top