Στουτγάρδη: Ο Μαυροπάνος ξεχωρίζει τον Λουκάκου

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ξεχώρισε τον Ρομέλου Λουκάκου σαν τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει.

Ο Έλληνας αμυντικός της Στουτγάρδης αναφέρθηκε και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος τον βοήθησε σημαντικά στις πρώτες ημέρες του στην Άρσεναλ.

Αρχικά, ο Μαυροπάνος δήλωσε στο “goal.com”: “Έκανα ένα πολύ καλό εξάμηνο στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Πρωτοχρονιά με ενημέρωσαν ότι η Άρσεναλ ήθελε να με υπογράψει. Στις 31 Δεκεμβρίου έλαβα το τηλεφώνημα και την 1η Ιανουαρίου ήμουν ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο για να υπογράψω το συμβόλαιο. Ήμουν πολύ νευρικός εκείνες τις μέρες. Ξαφνικά ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η Άρσεναλ με ήθελε και ήμουν κάπως αγχωμένος. Ήταν η πρώτη φορά που έφευγα από την Ελλάδα και πήγα σε ένα μεγάλο σύλλογο, σε μια κοσμοπολίτικη πόλη όπως το Λονδίνο. Η διαφορά ήταν μεγάλη. Ήταν επίσης πολύ σημαντική για μένα η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ. Ήταν ο μέντοράς μου και με βοήθησε πολύ εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στο πώς να διαβάζω το παιχνίδι του αντιπάλου”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στον Λουκάκου: “Δε θα ξεχάσω ποτέ το ντεμπούτο μου. Παίζαμε στο Όλντ Τράφορντ απέναντι στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και τέθηκα αντιμέτωπος με τον Λουκάκου. Μέχρι σήμερα δεν έχω αντιμετωπίσει πιο δύσκολο αντίπαλο. Παίξαμε με την Μπάγερν και με την Ντόρτμουντ αλλά δεν είχα ποτέ την οδηγία να μαρκάρω προσωπικά κάποιων εκ των Λεβαντόφσκι ή Χάαλαντ. Για αυτό τον λόγο πρέπει να πω ότι ο Λουκάκου ήταν ο πιο δύσκολος μέχρι τώρα. Η φυσική του κατάσταση του είναι εντυπωσιακή και είναι πολύ καλός τεχνικά, οπότε είναι δύσκολο να τον σταματήσεις”.

 

To Top